Frequently Asked Questions – Studio S övergång till STC

Just nu får vi väldigt mycket mail gällande övergången till STC som sker nu under hösten för våra anläggningar i Hjärup & Staffanstorp.

Vi förstår att frågorna är många och har därför sammanfattat dom vanligaste frågorna här så att det blir lättare för er att få svar på era funderingar.

Om du saknar svar på någon fråga, tveka inte att höra av dig till oss på info@studios.nu

Klicka på frågorna nedan för att ta del av svaren.

Svar: I samband med att Studio S lägger ner sin gym & gruppträningsverksamhet i Hjärup & Staffanstorp så kommer alla våra aktiva medlemmars abonnemang gå över automatiskt till STC. Det innebär att om du har betalat ditt kort direkt och har ett fast slutdatum så fortsätter det slutdatumet gälla även på STC. Om du har ett autogiro så fortsätter priset du har haft hos oss även på STC under din bindningstid. 

När din bindningstid är över kommer priset gå upp till ordinarie Studio S priser (275 kr för ungdom/pensionär, 355 kr för ordinarie gym, 405 kr för ordinarie gym & gruppträning). STC reserverar sig för eventuella prishöjningar efter bindningstidens slut. 

Svar:

Staffanstorp: Studio S lägger ner sin gymverksamhet i Staffanstorp den 19 november. Gruppträningen fortsätter t.om. den 29 november. Däremot kan du börja träna på STC i Staffanstorp redan den 1 oktober. 

Hjärup: Studio S lägger ner sin gym & gruppträningsverksamhet i Hjärup den 30 november. STC öppnar sin nya anläggning i Hjärup den 2 december och då kan du börja träna där. 

Svar: Du går till STC under deras bemannade öppettider och visar upp din legitimation. Därefter kommer STC personalen ge dig ett nytt träningskort som funkar på alla STC anläggningar.

Svar: Ditt träningskort på STC kommer motsvara samma typ av kort som du hade på Studio S. 

Om du hade ett gymkort så är det gym du kommer kunna träna på STC, om du hade ett gym & gruppträningskort kommer du kunna ta del av både gymmen och gruppträningen på STC (Även STCs Ucross-liknande pass ingår numera). Alla träningskort på STC kommer bli premium kort i det avseendet att man kan träna på alla STCs anläggningar i Sverige. 

Svar:

Staffanstorp: Studio S kommer sköta all administrativ kontakt t.om. den 31 december i Staffanstorp.

Hjärup: Studio S kommer sköta all administrativ kontakt t.om. den 31 mars 2024 i Hjärup.

Behöver du hjälp med något så som uppsägningar, ändring av information på profil, kvitto, frysning av kort eller andra administrativa frågor så kontaktar du oss på moa@studios.nu

Svar: Då mailar du till oss på moa@studios.nu så hjälper vi dig. Det kan ta 3 dagar innan du kan börja träna på STC från att vi mottager mailet. 

Svar: Ja, det kommer erbjudas gruppträning på STC i Hjärup. Gruppträningsansvarig är just nu igång med schemat och vi kommer informera på våra sociala medier när schemat är klart och publicerat. Tills dess kan du läsa mer och STCs gruppträningspass på deras hemsida här: https://www.stc.se/utbud

Svar: Alla instruktörer som är på Studio S har blivit erbjudna jobb på STC framöver och vi är så glada att flertalet instruktörer väljer att följa med till STC och fortsätta sitt fantastiska jobb där. 

Svar: Ja, så länge du har ett aktivt Studio S kort är du varmt välkommen till våra anläggningar i Bara & Dalby där vi fortsätter vår verksamhet som vanligt. (I Bara behöver man en tagg förutom träningskortet för att komma in så första besöket behöver vara under bemannade öppettider).

Svar: Ja, det kommer finnas seniorpass. 

Svar: Maskinerna i gymmen kommer att säljas via auktion eller omfördelas på våra gym i Bara & Dalby. Är du intresserad av en maskin kan du kontakta Pethra på pethra@studios.nu. Vi kommer lägga upp länk till auktionen på våra sociala medier så fort den är igång.