CYKEL

På våra spinningcyklar får du ett härligt svettigt pass med varierande tempo och intervaller. Instruktörerna kör efter egen musik och eget upplägg, så detta är en klass som passar många! Du tränar ben och puls ordentligt och kan välja mellan klasser på 30, 45 eller 60 min. Effektiv och rolig träning med ordentligt med flås!

CYKEL INTERVALL, HÖGINTENSIV

Vill du prova något nytt? Göra något helt annat eller ge din träning ett annat mål och inriktning. Då kan du prova cykelbaserad träning med pulsen som bas. Inledningsvis kommer vi köra högintensiva mjölksyratröskelintervaller med musik som bakgrund d.v.s. träningsmomenten är viktigare än musiken jämfört en vanlig cykelklass. Längre fram kommer vi göra ett fälttest på cykel genom t.ex “Fosters Talk Test” där vi genom de tröskelvärden som nås ta fram våra individuella pulszoner.
Utifrån våra pulszoner kan man sedan träna mera målinriktat och effektivt uppnå sina mål. Pulsklocka rekommenderas. Ej lämpligt för nybörjare.

INSTRUKTÖRER

CYKEL STYRKA

Det optimala passet för både pulshöjande träning på cykel i kombination med styrketräning.
I ett pulsbaserat pass på cykel ser vi till att pulsen är igång ordentligt och kombinerar med olika styrkeövningar för hela kroppen.