PRISER & BEHANDLINGAR

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling BAS, 55 min

Detta är en klassisk behandling där vi efter noggrann Face Mapping, då vi analyserar hudtillståndet, utför dubbel djuprengöring med peeling, ånga, portömning, kort massage och mask. I behandlingen ansar vi även dina ögonbryn.

595 kr

Ansiktsbehandling LYX, 85 min

Denna behandling är en fördjupning av Face treatment BAS. Skillnaden är att vi även utför akupressur och längre massage. En aktiv ampull används utifrån det behov som Facemappingen visar att du har. Hårbottenmassage och djupare massage gör att denna behandling verkligen känns lyxig.

​725 kr

Djuprengöring Vuxen, 45 min

Djuprengörande behandling för vuxenacne. Dubbelrengöring, facemapping, specialpeeling, portömning, lymfdränage, mask, serum och anpassad kräm.

395 kr

Djuprengöring Ungdom, 45 min

Samma som ovan. Här ingår även en konsultation till tonåringen hur hon eller han bör sköta om sin hy på bästa sätt.

395 kr

Ansiktsbehandling Express, 30 min

En djuprenande snabb ansiktsbehandling med fokus på att rengöra samt få en fin lyster och en kick för huden.

295 kr

Herrbehandlingar

Mr Face, 55 min

Denna ansiktskur är speciellt anpassad för män. Kuren inleds med rengöring och peeling. Efter en så kallad facemapping, avgörs vilken behandling som behövs, utifrån hudtyp. Efter ånga med portömning, väntar en skön ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med ansiktsmask och en mjukgörande kräm.

595 kr

Mr Face LYX, 85 min

Denna behandling är en fördjupning av Mr Face. Skillnaden är att vi även utför akupressur och längre massage. En aktiv ampull används utifrån det behov som facemappingen visar att du har. Hårbottenmssage och djupare massage gör att denna behandling verkligen känns lyxig.​

725  kr

Massage

HotStone massage, 70 min

Underbar, långsam massage med varma lavastenar i välgörande, varm eterisk olja.

899kr

Spa massage Helkropp, 60 min

Rogivande helkroppsmassage.

495 kr

Vaxning

Vaxning​

​Halva ben 345 kr

Hela ben inklusive bikinilinjen 495 kr

Hela ben utan bikinilinjen 399 kr

Överläpp/haka 150kr

Före vaxbehandlingen

Låt håret växa ut minst 1–2 mm, eller gärna ännu längre. Undvik att smörja in området du ska vaxa med hudlotion samma dag som du ska få behandling.

Efter vaxbehandlingen

För bästa resultat, använd gärna en hårväxthämmande produkt cirka en veckas tid efter hårborttagning. Det ger en lugnande och antiseptisk effekt. Vänta med solning, allmänna bad och att tvåla in det vaxade området ett dygn efter hårborttagning.

Aromainpackning

Aromainpackning LYX 75 min

Ljuvlig behandling som inleds med en peeling på hela kroppen. Därefter packas kroppen in i ett varmt paket och samtidigt får ansiktet en mask och skalpmassage. Därefter masseras den överblivna oljan in i kroppen.

695 kr

Aromainpackning Klassisk, 60 min

Skön inpackning som inleds med inpackning i Citrongräs olja och därefter ansiktstvätt med näringsrik mask.Lång massage både fram & baksida gör att kroppen blir mjuk & fin

595 kr

Kroppspeeling

Kroppspeeling, 40 min

Vi använder den allra bästa peelingen med salter och kristaller från Döda havet. Huden blir len och mjuk och alla döda hudceller försvinner och ger en underbar lyster.

325 kr

Epilarbehandling

Epilar, Överläpp/Haka

350kr

Epilar, Axiller

590kr

Epilar, Bikini

690kr

Epilar, Rygg

2000kr

Pedikyr

Pedikyr Treatment, 60min

525kr

Spapedikyr, 75min

575kr

Säsongsbehandlingar

JUST NU! KAMPANJER PÅ FÖLJANDE BEHANDLINGAR:

Höstharmoni, 45min, 449:- (Ord. pris: 549:-)

Avslappnande spamassage för ben & rygg med varm eterisk olja, ansiktsrengöring samt mask och massage. 

Höstharmoni Lyx 60min, 549:- (Ord. pris: 675:-)

Avslappnande spamassage för ben & rygg med varm eterisk olja, ansiktsrengöring, mask & massage samt peeling av fötterna och fotmassage.

Vinterskön, 70min, 625:- (Ord. pris: 775:-)

Avslappnande helkropps spamassage med varm eterisk olja, ansiktsrengöring, mas & massage samt peeling av fötterna & fotmassage.