Våra personliga tränare

Här kan du läsa om våra personliga tränare så att du får en personlig tränare som är perfekt för dig och dina personliga mål.

 

Tove

Tove

Personlig Tränare

Hej!
Jag heter Tove och sedan 2010 jobbar jag som Personlig tränare. Med 30-års erfarenhet av träning, kost och hälsa coachar jag och stöttar dig att nå dina mål. Träning ska vara utmanade, rolig och effektivt.

Kontakta mig för att boka en kostnadsfri konsultation, jag finns på gymmet i Bara!

Hoppas vi ses!
/Tove

Kontakt: Tove@studios.nu

Hanna

Hanna

Personlig Tränare

Med mångsidig träning och sunda tankar bygger du en stark och välmående kropp som håller livet ut. Istället för att se begränsningar, se din kropp göra underverk!

Ett energiknippe sedan barnsben som tränat allt från dans till spjutkastning. Efter många år på handbollsplanen vet jag vikten av varierad träning och bra coachning. För mig är det viktigt att du som klient känner dig trygg och har kul oavsett målsättning. För att lyckas behöver vi en plan, en stark vilja och kontinuitet.

Är du redo att investera i din kropp och tror du på dig själv?

Hör av dig så hittar vi en väg som fungerar och ger dig de resultat som du vill ha!

Kontakt: info@hannaahlstedt.com

Mattias

Mattias

Personlig Tränare

Hej!
Mitt namn är Mattias Olsson jag är en kille på 23 år som brinner för att utveckla en stark, välfungerade och välmående kropp som tar dig genom livet.

Min vision med träning tar sin plats i hälsa där dina mål står i centrum. Tillsammans gör vi dig hälsosammare, kunnigare, starkare och helt enkelt orädd för att träna och experimentera med vad du vill.

Jag har erfarenhet av många olika lag och individuella idrotter under min uppväxt, dock stannade sökandet efter min idrott i styrketräning. Genom styrketräning och min utbildning inom idrottsvetenskap har jag jobbat med många personliga tränare och klienter utifrån olika målsättningar och bakgrund, som gett mig en bred bakgrund inom coaching och anpassning.

Jag som personlig tränare är glad, positiv och för mig är det viktigaste att du känner dig trygg och har kul medans vi når dina mål tillsammans.

Jag är redo att ta dig under mina vingar och nå dina mål, är du redo investera i en resa till en stark, välfungerande och välmående kropp?

Hör av dig till mig så kan vi börja med en kostnadsfri konsultation där vi hittar en väg som fungerar för dina mål och där du får de resultat du alltid velat ha. Mitt huvudgym är i Staffanstorp men kommer också vara aktiv i Dalby och
Hjärup.

Kontakt: mattias@studios.nu