Våra personliga tränare

Här kan du läsa om våra personliga tränare så att du får en personlig tränare som är perfekt för dig och dina personliga mål.

 

Tove

Tove

Personlig Tränare

Hej!
Jag heter Tove och sedan 2010 jobbar jag som Personlig tränare. Med 30-års erfarenhet av träning, kost och hälsa coachar jag och stöttar dig att nå dina mål. Träning ska vara utmanade, rolig och effektivt.

Kontakta mig för att boka en kostnadsfri konsultation, jag finns på gymmet i Bara!

Tove@studios.nu

Hoppas vi ses!
/Tove

Hanna

Hanna

Personlig Tränare

Med mångsidig träning och sunda tankar bygger du en stark och välmående kropp som håller livet ut. Istället för att se begränsningar, se din kropp göra underverk!

Ett energiknippe sedan barnsben som tränat allt från dans till spjutkastning. Efter många år på handbollsplanen vet jag vikten av varierad träning och bra coachning. För mig är det viktigt att du som klient känner dig trygg och har kul oavsett målsättning. För att lyckas behöver vi en plan, en stark vilja och kontinuitet.

Är du redo att investera i din kropp och tror du på dig själv?

Hör av dig så hittar vi en väg som fungerar och ger dig de resultat som du vill ha!

Kontakt: info@hannaahlstedt.com

Charlotte

Charlotte

Personlig Tränare

Lic. Personlig tränare, Gravid/mamma-tränare & Kostrådgivare och ägare av Sund och Stark Sverige.

Jag är en helt vanlig trebarnsmamma som tränar för att hålla hela livet, orka leka med mina barn och stå emot alla baciller som dras hem från förskolan och skolan. Jag strävar efter balans i livet och det är precis det som mitt företag, Sund och Stark, vill hjälpa dig med. Jag arbetar inte med ”quick-fixes” eller dieter. Vi tränar för att bli starka, äter för att vara sunda och vi njuter under resans gång!

Om du anlitar mig som PT kan du räkna med att ha en coach som håller om dig, ger dig rätt verktyg och plockar upp dig om du kör i diket.

Vill du ha en förändring såsom att bli starkare, få bättre vanor, gå ner i vikt, gå upp i vikt, få regelbundenhet i din träning, bli piggare och gladare så tveka inte att höra av dig oavsett om det är personlig träning eller PT-gruppträning!

Ser framemot att träffa dig!

Hemsida: https://sundochstark.se/
Kontakt: info@sundochstark.se