Sara

Sara

Personlig Tränare

Hej!
Sara heter jag och jobbar som personlig tränare på Studio S där jag även har hand om gruppträningen och anläggningen i Hjärup.

Jag blev klar med min utbildning till Lic. Personlig Tränare i juni 2016 via The Academy. I november 2016 deltog jag i en utbildning via MammaMage som handlar om träning av magmuskulatur efter en graviditet eller bukoperation. Jag har sedan tidigare en utbildning till hälsopedagog och massör, klar 2007.

För mig handlar träningen om att hitta det man tycker är kul och givande. Vi har alla våra egna sätt och träningsformer som utmanar oss och får oss att fortsätta och hitta en rutin som gör det till en naturlig del i vår vardag. Personlig träning för mig är att få hjälp med att hitta de olika vägarna utifrån sina mål och framför allt att få hjälp med att träna rätt och med rätt teknik, att bli stark från grunden, inifrån och ut och att bli pushad till att testa sina gränser.

Vi vill alla få resultat och känna att vi kommer vidare och bli stackare för varje pass, och det hjälper jag dig med. Om ett träningssätt inte känns rätt eller ger smärta felsöker vi och ser vad det beror på, var svagheter sitter. T.ex. Hur kan vi träna för att få bättre hållning eller mindre ont? Varför kan jag inte göra en knäböj ordentligt?

Jag brinner lite extra för mammaträning och funktionell träning som gör att vi använder kroppen på olika sätt och i olika riktningar för att kunna orka använda den mer i vår vardag, och hur vi kan använda kroppen efter en graviditet med en ny liten person i våra liv.

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation så kan vi tillsammans prata om dina mål och önskemål och vad vi tillsammans kan göra för att nå dom. Jag jobbar främst i Hjärup men kan även ta mig till Staffanstorp och Bara.

Jag hoppas vi hörs!
/Sara, sara@studios.nu