Våra personliga tränare

Här kan du läsa om våra personliga tränare så att du får en personlig tränare som är perfekt för dig och dina personliga mål.

 

Milla

Milla

Personlig Tränare, Kostrådgivare, KBT

Hej!
Jag heter Camilla "Milla" Nordin och jobbar som personlig tränare på Studio S och ni ser mig även som instruktör och har hand om anläggningen i Bara samt Hjärup. Jag har jobbat med kost och träning sedan 9 år tillbaka. Min pt-licens fick jag 2017 hos PT-school.

Som PT tror jag på människans inre styrka. Jobbar gärna med fria vikter, funktionell styrka och basövnigar. Tycker även det är viktigt att förstå vikten med rätt teknik och hur vi kan underlätta vår vardag med rätt träning. Jag jobbar målinriktad och gärna "outside the box" för att hitta DIN träningsform.

Har själv en bakgrund inom bodybuilding, fitness och sportsaerobics. Hjälper dig så väl som motionär som vill komma igång, är skadad och komma tillbaka eller som har mål att ta dig längre i din träning. Förutom lic. pt är jag även lic. Kostrådgivare och KBT-terapeut. Kontakta mig gärna för en kostnadsfri konsultation så går vi igenom dina mål och hur vi når dit för bästa resultat. Jag jobbar med kunder på alla anläggningarna.

Ser fram emot att träffa dig. /Camilla, camilla@studios.nu

Tove

Tove

Personlig Tränare

Hej!
Jag heter Tove och sedan 2010 jobbar jag som Personlig tränare. Med 30-års erfarenhet av träning, kost och hälsa coachar jag och stöttar dig att nå dina mål. Träning ska vara utmanade, rolig och effektivt.

Kontakta mig för att boka en kostnadsfri konsultation, jag finns på gymmet i Bara!

Tove@studios.nu

Hoppas vi ses!
/Tove

Hanna

Hanna

Personlig Tränare

Med mångsidig träning och sunda tankar bygger du en stark och välmående kropp som håller livet ut. Istället för att se begränsningar, se din kropp göra underverk!

Ett energiknippe sedan barnsben som tränat allt från dans till spjutkastning. Efter många år på handbollsplanen vet jag vikten av varierad träning och bra coachning. För mig är det viktigt att du som klient känner dig trygg och har kul oavsett målsättning. För att lyckas behöver vi en plan, en stark vilja och kontinuitet.

Är du redo att investera i din kropp och tror du på dig själv?

Hör av dig så hittar vi en väg som fungerar och ger dig de resultat som du vill ha!

Kontakt: info@hannaahlstedt.com