SOMMARSHOWEN 2019 – 18 & 19 MAJ PÅ NÖJESTEATERN I MALMÖ

Varje termin avslutas med en eller flera fantastiska dansshower för att våra dansare ska få visa sina nära & kära vad dom har lärt sig under terminens gång. Man har dels genrep med sin grupp och schema för detta hittar ni under genrepsschema.

Showhelgen är den 18-19maj på Nöjesteatern i Malmö.

Lördagen den 18maj är det genrep hela dagen för majoriteten av klasserna och på söndagen är det först genrep för dom som inte hade det på söndagen och sedan är det två shower på söndagen, en klockan 14.00 och en klockan 16.30.

Showen 14.00: Alla dansarna är med.
Showen 16.30: Endast dansarna över 10år är med (förutom Inga Gränser)

Under genrepen är det okej för föräldrarna att sitta inne i teatersalongen men när barnen lämnas på söndagen inför första showen så får inga föräldrar vara bakom scenen.

Biljetter
Dom som ska dansa på scenen behöver inte köpa biljett. Övriga som sitter i publiken måste ha biljett för att komma in.
Vuxen: 150kr
Barn (t.om. 13år): 100kr
Är man under 4år får man sitta i någons knä och behöver då inte köpa biljett.

Genrepen
Kom till er genrepstid minst 10min innan. Ibland rullar schemat på snabbare än vanligt och då vill vi kunna fortsätta med nästa grupp direkt. Vi kommer aldrig starta ett genrep mer än 10min innan utsatt tid. Det är okej att stanna kvar hela dagen på teatern om man vill se dom andra grupperna men det är på eget ansvar då er danslärare endast har ansvar för er när ni har er utsatta genrepstid. Ingen mat inne i teatersalongen!