Den 20 maj 2018 är det vår årliga sommarshow på Nöjesteatern i Malmö där alla våra fantastiska dansare får visa upp sina talanger och allt skoj dem lärt sig under terminen!

Biljettsläppet är den 24 april och biljetter går att köpa i våra receptioner under bemannade öppettider. Priser:

Vuxen – 150kr
Barn (Till och med 13år) – 100kr 

Det är fri placering på teatern. Alla jackor och tillhörigheter som läggs på stolar under genrepen innan showen kommer att plockas bort innan insläpp av publiken och går att hämta efter showen.

Det kommer bli två shower;

16.00 – Alla grupper är med (Förutom Pyttedans, Flexibilitet/Teknik samt Switch Up)

18.00 – Endast dem äldre grupperna är med (De som inte är med är; Barndans 4-5år, Discofusion 6-8år, Showjazz 6-9år, Broadway 6-9år, Inga Gränser 5-10år, Inga gräner ung/vuxen, Dancehall 7-9år,  Showdance 6-8år)

Scenkläderna finner ni i kolumnen till vänster. En del av kläderna fixar Studio S, dessa kläder lånas och skall återges till dansläraren efter showen så att dem kan återanvändas vid andra shower. De kläder man ordnar själva är oftast baskläder och finns ofta hemma eller kan lätt ordnas.

Det är genrep den 19 maj och 20 maj. Genrepsschemat finner ni i kolumnen till vänster. Det är jätteviktigt att ni kommer i god tid till erat genrep då vi aldrig vet om någon grupp inte har nyttjat hela sin tid, isåfall kommer schemat att fortsätta rulla, inom rimlig tid. Vi rekommenderar därför att alla är där minst en kvart innan sitt faktiska genrep för att garantera deltagande.

Det är helt okej att dansarna stannar kvar hela dagen om de vill titta på dem andra danserna men då sitter man tyst i teatersalongen. Ingen i personalen kan under denna dagen ansvara för barnen utanför deras genrepstid, så alla som stannar ansvarar för sig själv. Ingen mat inne i teatersalongen, vill man äta får man gå in i en logé bakom scenen.

Danslärarna uppskattar om alla barnen har på sig sina scenkläder när dem kommer för sitt genrep, detta hjälper både dansläraren samt teaterns tekniker när dem programmerar ljus och liknande. Där finns ombytesmöjligheter bakom scenen.

I mån av biljetter kvar på showdagen kommer dessa börja säljas en timme innan första showen, klockan 15.00 i foajen till teatern. Där finns garderob att hänga in sin jacka mot kostnad.

EFTER SHOWERNA
Inga föräldrar är tillåtna bakom scenen efter showen. Anledningen till detta är för att det är redan väldigt mycket folk där bakom och danslärarna och övrig personal vill veta när ett barn överlämnas till föräldern. Vänligen respektera detta då det är för alla barnens säkerhet. Dansläraren kommer ut med sina dansbarn efter showen till foajen där det kommer sitta uppe lappar med danslärarens namn, ställ er vid den skylten där ert barns danslärares namn står så kommer era barn dit och lämnas av. Om ditt barn dansar för flera danslärare, bestäm i förväg vid vilken skylt ni möts vid och meddela dansläraren när ni anländer till teatern antingen på genrepsdagen eller på showdagen.

Vi på Studio S Danskompani ser fram emot en fantastisk showhelg med er och alla dansarna och hoppas att ni kommer ha lika roligt som vi har det varje termin när vi får se vad som skapats under terminen.