FRÅGOR & SVAR (FAQ)

I vilken åldersgrupp ska mitt barn vara med och dansa i?

Man får lov att gå i den åldersgrupp som man ska fylla under året. Dvs. om man fyller 6 år på hösten så får man lov att gå i 6-8års grupperna även på vårterminen. Detta är för att garantera att man kan gå med sina klasskompisar oavsett när på året man fyller år.

Får man prova på en gång gratis först?

Vår första vecka varje termin är alltid en gratis prova på vecka. Då får man dansa hur mycket man vill utan kostnad.

Vilka kläder ska man ha på sig på dansklassen?

Detta beror på vilken dansklass man ska gå på, det viktigaste är såklart att man känner sig bekväm i det man ha på sig och kan röra sig fritt. När det kommer till skor så har vi aldrig utomhus-skor på oss inomhus. Rekommenderade skor är t.ex. gympaskor, sneakers, sockiplast, jazzskor, eller för dem allra yngsta ”balett slippers”. Sådana finner ni t.ex. här: Dansskor för barn

Får jag som förälder vara med inne i danssalen?

Föräldrar är välkomna att vara med inne i danssalen under första veckan av dansklasser. Därefter vill vi helst att alla föräldrarna sitter utanför salen där det finns fönster in. Passa på att ta en kopp kaffe i vår reception eller träna i gymmet.

Får jag som förälder rabatt på gymmet & gruppträningen?

Ja! Som dansförälder får du halva priset på drop in priset när ditt barn dansar. Dansförälder drop-in kostar därmed 75kr (ord. pris 150kr) och kan endast nyttjas när ditt barn är på sin dansklass. Går att köpa i receptionen under bemannade öppettider.